HOROR!!!Napisao korisnik Kneginja, 4/18/2015 11:59:47 PM

 HORROR.jpg
Ponekad pritajena, ali uvek prisutna želja da osetimo adrenalin i strah tera nas da gledamo filmove koji obiluju nasilnim scenama punim krvi, raznoraznim čudovištima vezannim za antičku ili noviju mistiku. Bez obzira da li su A, B ili C produkcija uvek imaju odeđen krug vernih gledalaca.
Opet, malo ljudi koji ne vole taj žanr će pokušati da ospori vrednost filmskih ostvarenja kao što su: "Predskazanje", "Noć Veštica", "Strava u ulici brestova", "Petak 13-ti" ili novijih kao što su "Krug", "Kletva", "Prizivanje zla", "Žena u crnom". Da to nije moda pokazuju i filmovi koji potiču iz ranih projekata "domaćih" produkcija sa naših prostora. Filmovi "Leptirica", "Sveto mesto" su dokaz da su horori odavno prisutni i na našim prostorima i da će uvek zauzimati mesto u sveskoj i našoj kinematografiji i u našim srcima.
Naravno, na ovom sajtu imamo sreću što ljubitelji tog žanra nesebično dele svoje umeće sa nama. Dosta dobrih prevodioca kao što su fAzazel, BaglyasPeter, intoxic, Filaret, Sodom, Grof, sean12, PinkFloyd62, marcato, vucina83, Wuk86, Nastasja, kampfar, Blank, Bizarre_999, Bambula, Subs Bros Inc. ....(ne zamerite ako je neko nenamerno izostavljen) redovno prevode filmove tog žanra i to veoma uspešno i mi smo im zahvalni na tome.

Vasi titlovi.com
Kategorije bloga

Pretraži postove :
::-) ::-) ::-) ::-)