Site News - PostoviTitlovi.com vam preporučuju
SERIJE 15.jpg
Ove nedelje predstavljamo tri serije:

Boets aka Fighter (2004)

Maksim Paladin je mornarički pešadinac. Posle teškog ranjavanja uspeo je nekako da se vrati sa "onoga sveta" zahvaljujući mladoj doktorki u koju se zaljubljuje i sa kojom treba da se venča. Ona brižljivo skriva da je njen otac multimilioner Pavel Varšavski, koji se obogatio posle odlaska u Ameriku. Međutim, u Rusiji su ostali ljudi kojima je on nešto ostao dužan, a koji se ne zadovoljavaju samo time, već bi hteli da uzmu sve.

Seriju ćete pratiti zahvaljujući našem dragom kolegi tplc.

Gotham (2014)

Nova TV serija koja prati događanja u Gotamu pre nego što je Brus Vejn postao Mračni vitez. Serija prati uspone jednog policajca kroz grad prepun opasnosti i korupcije i kroz njegovu priču beleži i rađanje jednog od najpopularnijih heroja današnjice unutar društva koja se nalazi na ivici zla.

Seriju ćete pratiti zahvaljujući našim dragim kolegama: Lykan, Bruce_Wayne, sean12, koma007, petru666i, Mlinka, TheRival, *MARKO CAR*.

Lucifer (2015)

Sotoni je dosadio tmuran život u paklu i dolazi da živi u Los Anđelesu da bi pomogao čovečanstvu oko problema. Svojim iskustvom i telepatskim sposobnostima pronalazi najdublje želje i misli u ljudima. Na sastanku sa devojkom u njegovom klubu, pucanje na njega i devojku ga navodi da postane konsultant policije Los Anđelesa i tako pokuša da kazni ljude za njihove zločine preko policije, zakona i pravde.

Seriju ćete pratiti zahvaljujući našim dragim kolegama: bojanadj, sablon, darko-daka-jovanovic, TheRival, englez.

              Uživajte

Kategorije bloga

Pretraži postove :
::-) ::-) ::-) ::-)