Site News - PostoviTitlovi.com vam preporučuju
SERIJE 13.jpg
Ove nedelje predstavljamo tri serije.

Ray Donovan (2013)

Ray Donovan se bavi rešavanjem svih problema bogatih i slavnih u Los Anđelesu. Sve može da reši, osim problema koje stvara njegova porodica. U glavnoj ulozi ove nove Showtime serije i u ulozi ''fixera'' je Liv Šrajber, a kreator je En Biderman (Southland).

Seriju ćete pratiti zahvaljujući našem dragom kolegi Gor@n88.

Orphan Black (2013)

Serija prati Sarah, siroče sa ulice koje svjedoči samoubojstvu žene koja izgleda skoro isto kao i ona. Sarah preuzme njezin identitet i uz pomoć novca mrtve žene namjerava riješiti sve svoje probleme. Problemi nastaju kada ona shvati strašnu istinu – Sarah i ta žena su ustvari klonovi te ih postoji još i više. Ona kreće u napetu potragu za njihovim tvorcem, utrkujući se istodobno s tajanstvenim ubojicom koji ih ubija jednu za drugom.

Seriju ćete pratiti zahvaljujući našim dragim kolegama: marijana-jamming, Zsa, fAzazel.

Empire (2015)

Lucious Lyon je vlasnik "Empire Entertaiment"i njegova vladavina muzičkim tržitem je godina neprikosnovena. Ali sve se to menja kada sazna da boluje od bolesti koja će ga za nekoliko godina obogaljiti. On sad mora da izabere naslednika između tri sina, a da ne tenzije u porodici ne bude veće nego što jesu. Da sve ne bude kako treba, pobrinuće se Luciousova žena koja izlazi iz zatvora u kojem je provela 7 godina zbog Luciousa.

Seriju ćete pratiti zahvaljujući našim dragim kolegama.

             Uživajte
Kategorije bloga

Pretraži postove :
::-) ::-) ::-) ::-)