Site News - PostoviTitlovi.com vam preporučuju
SERIJE 5.jpg
 Ove nedelje predstavljamo 3 žanrovski slične serije koje se bave patologijom čovekove duše.

Dexter (2006)

Kako čovek koji je zadužen da preko dana rešava neke od najsurovijih zločina u Majamiju čini te iste zločine tokom noći? Šta se dešava u gradu u kome serijske ubice imaju čoveka koji ih progoni? Gde je linija koja razdvaja heroja od serijskog ubice? Dexter je uvrnuta priča o policijskom forenzičaru koji svoje slobodno vreme koristi progoneći ubice koji su utekli pravdi. Da li je moguće da serijski ubica bude heroj?

Seriju ćete pratiti zahvaljujući našim dragim kolegama: lexpower, King Eric, 36-maja-vujovic, lydiasr, xAntiusx, dome-nasty.

The Mentalist
(2008)

Pomoću jedinstvenog dara moderni Sherlock Holmes uvijek je korak ispred forenzičkih analiza, napredne kriminalističke tehnologije i svih kolega. Uočavajući najsitnije detalje, igrajući umne igrice i "čitajući" emocije drugih, Jane kriminalcima kompleksnih profila i poremećenih umova postavlja sofisticirane umne zamke te može navesti svjedoke i osumnjičene da mu razotkriju činjenice kojih ni sami nisu svjesni.

Seriju ćete pratiti zahvaljujući našim dragim kolegama: Mary_J, kanda, kneginya, Dibidus41, zkarlov, ninoslav1011, fresher.

The Following (2013)
 
Briljantan i karizmatičnan, ipak psihotični serijski ubojica komunicira s drugim aktivnim serijskim ubojicom i aktivira kult vjernika koji prate svaku njegovu komandu....

Seriju ćete pratiti zahvaljujući našim dragim kolegama: Cakana87, CRAFTMASTER®, faks86, sean12.

      Uživajte
Kategorije bloga

Pretraži postove :
::-) ::-) ::-) ::-)