Site News - PostoviTitlovi.com vam preporučuju
FILMOVI 3.jpg
Ove nedelje predstavljamo tri filma i jednu od pravih legendi ovog sajta.

 
1. A Mom for Christmas (1990)

Jessica ima 11 godina, a njena majka je umrla kad je ona imala 3 godine. Otac mnogo radi i nema vremena za nju. Pre Božićnih praznika, Jessica osvoji tri želje iz bunara želja i poželi majku za Božić, a tu želju joj ispunjava Philomena u obliku Amy, lutke iz izloga koja oživljava.

Uživaćete uz film zahvaljujući našem dragom kolegi Movie Masteru.

2. Ain’t Them Bodies Saints (2013)

Bob ( Casey Affleck) i Ruth (Rooney Mara) se vole uprkos svim mogućim preprekama. A ponajviše naspram zakona. Jednog dana, jedna pljačka kreće po zlu i oni bivaju opkoljeni od strane policije kada dolazi do pucnjave. Dok policajci odvode Boba Rut ima samo dovoljno vrmena da mu saopšti da je ona u drugom stanju. Od tada Bob ima samo jednu opsesiju: da pobegne iz zatvora i pridruži se svojoj ženi i svom detetu.

Uživaćete uz film zahvaljujući našem dragom kolegi Movie Masteru.

3. Sergeants 3 (1962)

Ovo je rimejk filma iz 1939. "Gunga Din." Majk, Čip i Lari su trojica hrabrih i borbenih narednika konjice SAD, stacionirane na indijanskoj teritoriji 70-ih godina 19. veka. Majk i Čip su odlučni da spreče Larija da napusti vojsku po isteku njegove obaveze i oženi se lepom Amelijom Parent.

Uživaćete uz film zahvaljujući našem dragom kolegi Movie Masteru.

   Bez ikakve lažne skromnosti Movie Master je prava legenda našeg sajta. Autor prevoda velikog broja filmova SVIH žanrova i kinematografija. Moderator koji se nije libio da popravi bezbroj prevoda, da napiše gomilu tutorijala i pomogne svakom našem članu, čak i onima koji su bili ubeđeni da su velemajstori u prevođenju. Inicijator je Diznijevog projekata, jednog od najlepših projekata ovog sajta, u kojem i sam aktivno učestvuje. O njemu bi mogla da se napiše cela strana na forumu, ali je, nas žalost, prostor u blogu ograničen.

                Uživajte

Kategorije bloga

Pretraži postove :
::-) ::-) ::-) ::-)