Site News - PostoviNabadači engleskog i Robert Knjaz

amigosi.jpg

Evo malo lijepih vijesti. Ne kaže se badava da uz dobru ideju i sposobne ljude možeš brzo zainteresirati svijet. Poznati voditelj Robert Knjaz već neko vrijeme svoje dobre ideje pretače u kvalitetne emisije od kojih izdvajamo ‘Mjenjačnicu’, ‘Svlačionicu’, ‘Koledžicom po svijetu’. Svijet je konačno primijetio uratke ovog sjajnog novinara, tako da bi se uskoro na Discoveryju trebale pojaviti epizode s Davorom Gopcem na Nepalu, Majom Šuput u Africi, Goranom Ivaniševićem kao čistačem ulica, Predragom Raosom u Kairu i druge.
              Ponosni smo kad se talent i vrijedan rad našeg čovjeka primijeti i prizna u svijetu, a ovaj put smo posebno ponosni jer su realizaciji projekta doprinijeli naš omiljeni nabadač engleskog (iromafia111) i neshvaćeni i slabo plaćeni konobar Nešica (nebojsa66), koji su bili logistika, tj. preveli su Robertove emisije na engleski jezik.
              Vijest o Robertovom uspjehu je zaista divna, a još nam je draža zbog naših prijatelja koji su još jednom pokazali da rad na ovakvim stranicama ima prednosti u edukaciji, kao i da za kvalitetu zaista ne postoje granice.

 Tema na forumu
Poslednji pozdrav Novici Kontiću - Novy 78

           Novica Kontić

    22.Dec.1978 - 06.Avg.2015

Dragi prijatelji, s velikim bolom i žaljenjem vas obaveštavamo da je danas 6.8.2015 godine, u svojoj 36-oj godini života, preminuo naš drug, veliki borac, veliki čovek, Novica Kontić.
Iako kažu da čovek mora da prihvati stvarno stanje, teško je u ovakvoj situaciji. U pitanju je čovek koji se pored borbe za goli život opredelio da tokom svog kratkog života svoju volju, znanje i vreme, bezrezervno i bez ikakve koristi, podari drugim ljudima. Pored prevođenja, svoje znanje je nesebično delio s drugima, pomažući mladim i neiskusnim drugarima. Teško je poverovati da mu je za svu njegovu plemenitost i ljubav uzvraćeno na ovakav način.

Slava ti i hvala prijatelju naš. Drago nam je što si postojao i što smo te poznavali.

 Počivaj u miru.

TEMA

titlovi.comKategorije bloga

Pretraži postove :
::-) ::-) ::-) ::-)